مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین

سلام. قبل از عید همکارم پراید مدل 89 رو جهت خرید به من معرفی کرد و من با توجه به اعتماد به ایشان بدون نوشتن قولنامه کل پول را برای فروشنده که دلال بود واریز کردم .بعد از گذشت چند روز متوجه شدم که ماشین ایرادات زیادی دارد که به من گفته نشده است وگفتم ماشین رو نمیخوام ولی قبول نکردن .من باید چه کار کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی ابتدا تامین دلیل و سپس برای فسخ مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بدوا تامین دلیل نمایید و سپس اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی خیار عیب اسقاط نشده فسخ متصور است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول؛ دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا کارشناس رسمی دادگستری عیوب خودرو را شناسایی نماید.
در وهله دوم؛ اظهارنامه ارسال نمائید و اگر افاقه ننمود بر اساس نظریه کارشناسی، دادخواست فسخ را به ثبت برسانید.