مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام خسته نباشید اینجانب در کارخانه ای به مدت 23ماه مشغول به کار بوده سه ماه مانده به عیداخراج شدم و سنوات پایان کار نداد وهشت ماه از بیمه ام پرداخت نشده است وقاضی دادنامه صادرکرده وملزم به پرداخت مبلغ 24میلیون پرداخت بیمه معوقه شده وحالابه رای صادرشده اعتراض کرده است. چیکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تبادل لوایح انجام گیرد تا شعبه تجدیدنظر رأی را صادر نماید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

منتظر ابلاغ رای باشید و در پاسخ به اعتراض طرف مقابل شما هم میتوانی لایحه تقدیم نمایید