مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان بر طرح شکایت

باسلام، اگر سرقتی با مبلغ زیر 40 میلیون تومان صورت گرفته باشد و آثار سرقت کامل از بین رفته باشد و 8 ماه از فعل سرقت گذشته باشد آیا شاکی می تواند علیه سارق طرح شکایت کند؟ آیا مروز زمان مانع طرح شکایت نمی شود؟چه مدت باید از زمان این
سرقت بگذرد که مرور زمان شکایت را رد کند؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قطعا مشمول مرور زمان تعقیب خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سرقت، جرمی غیرقابل گذشت است؛ پس مشمول مرور زمان شکایت نمی‌شود و خواه شاکی شکایت کند، خواه نه، این جرم از سوی دادستان قابل تعقیب است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم مشمول مرور زمان نمی‌شود بدلیل آنکه از جرایمی است که دادستان میتواند پیگیری نماید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام

وفق ماده 106 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392

هرگاه شاکی ظرف مدت یک سال از تاریخ آگاهی از وقوع جرم اقدام به طرح شکایت کیفری ننماید حق شکایت کیفری وی ساقط می گردد،

مقرره قانونی مزبور در حقوق کیفری مشمول مرور زمان شکایت کیفریخواهد شد.