مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان شکایت فروش مال غیر

سلام
10 سال پیش ملکی به اینجانب بصورت عادی صلح شد و سند منتقل نشد. شخص صلح کننده یکسال بعد آنرا به شخص دیگری فروخت و الان 10 سال است در تصرف خریدار جدید قرار دارد. از فروشنده بابت فروش مال غیر شکایت کردم ، دادگاه شکایت اینجانب را واجد شرایط مرور زمان شکایت (احکام تعزیری) تشخیص داده و برای متشاکی قرار موقوفی تعقیب صادر کرده است (بدلیل عدم شکایت اینجانب بمدت 10 سال)
الان چه اقدامی میتوان کرد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از جنبه کیفری یه علت مرور زمان شما نمیتوتنید اقدام کنید ولی در دادگاه خقوقی میتوانید اقدامات لازم را انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا شما مالک ملک محسوب خواهید شد و شما باید دادخواست حقوقی تنظیم نمایید جهت اظهارنظر دقیق نیاز به اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست ابطال معامله دوم را تقدیم نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حقوقی پیگیری نمایید ابطال معامله والزام به تنظیم سند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق حقوقی باید دادخواست دهید . اثبات صلح نامه و ابطال معامله دوم . توصیه میشود قبل از هر اقدامی برای یک نوبت درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا مسیر را اشتباه نروید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

حقوقی می توانید اقدام کنید. رد معامله فصولی و مطالبه خسارات

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با استناد به تقدم مالکیت شما مالک هستید . بر حسب شرایط و مدارک ممکن است هریک از دعاوی تحویل مورد صلح به طرفیت مصالح ، اثبات و تنفیذ مالکیت یا اعلام بطلان مبایعه نامه بعدی یاخلع ید ومطالبه اجرت المثل از خربدار دوم مطرح نمایید.

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
بایستی دعوی حقوقی ابطال معامله مطرح کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام موضوع فاقدوصف کیفری می باشدشمابایستی دادخواست حقوقی مطرح نمایید