مشاوره حقوقی رایگان - مشمول مرور زمان

با سلام و خسته نباشید
بنده به طرفیت وراث مادرم دادخواست تقسیم ترکه دادم که یک قطعه باغ بود
در جلسه ی رسیدگی برادرم یک بیع نامه اورد که من نسبت به آن ادعای جعل کردم چون اثر انگشتی که مادرم زده بود اصلا اثر انگشت نبود
کارشناس یکنفره گفت بعلت اخذ غیر اصولی و محو بودن خطوط و زوایا قابلیت بررسی ندارد
برادرم اعتراض زد و کارشناس سه نفره هم عین همین نظر را داد
من نویسنده ی بیع نامه رو پیدا کردم و گفتم تو این برگه رو چه زمانی نوشتی ایشان گفتند که حدود سه الی چهارسال پیش یعنی یا سال 96 یا 97
و این درحالی بود که تاریخ بالای صفحه سال 1390 بود و نویسنده گفت من بدون تاریخ نوشتم و خودشون تاریخ زدن
بنده تا قبل از مطمئن شدن از جعلی بودن قولنامه اقدام به شکایت نکردم و تا کارشناس یک نفره و سه نفر نظر بدن 6 ماه طول کشید جلسه رسیدگی 1399/02/15 بود آخر نظر کارشناس3 نفره1399/08/03 بود من شکایت کیفری رو در تاریخ 1400/06/08 مطرح کردم
سوالم این است که آیا شکایت بنده شامل مروز زمان میشه یا خیر
بنده نسبت به اثر انگشت شکایت نکردم شکایتم بخاطر تاریخی بود که برادرم با 7 سال اختلاف زده بود
نویسنده هم رفته دادگاه گفته که من تاریخ نزدم و نهایتا 4 سال پیش نوشتم

حالا برادرم لایحه داده که شکایت شاکی مشمول مرور زمان است

یه کم سردرگم نوشتم با عرض پوزش

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به گفت و گو و بررسی دارد لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر مهلت مرور زمان شکایت ، یک سال از تاریخ اطلاع از وقوع جعل است و نه از تاریخ جعل جهت مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
مشمول مرور زمان نمی باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر مشمول مرور زمان نیست . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید