مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر

باسلام و عرض ادب و احترام خدمت شما وکلای عزیز اینجانب ... متولد 1360محل تولد کرج وساکن ... میباشم وتا سال 1400 تحت تکفل پدرم بودم که هم مادرم وپدرم بااختلاف 12ساعت از هم اون رو از دست دادم وبرای حقوق مستمری پدرم راهی بیمه شدم ووقتی استعلام کردن گفتن که شما تاتاریخ 1389ازتحت تکفل دراومدید درصورتی که بنده تا به این سال توهیچ زمینه ایی جای کار نکردم وحتی یک ماه هم بیمه نبودم به علت اعصاب روان شدید هستم ودارای کارت قرمز سربازی وبیماری مزمن اعصاب روان شدید بعد بیمه من رو برای تعیین کارافتادگی زد برای کمیسیون پزشکی سال 1401رفتم ولی به خاطر این که کمتراز یک بار بستری بود من رو کمتراز 66٪ازکارافتادگی زدند ودوباره بااعتراض به رای دوباره رفتم به کمیسیون پزشکی باز همون علت رو زدند و من دارای چهار فرزند هستم دودخترودوپسرویک خانواده 6 نفره حال میخواهم بدونم من ایا میتونم حقوق مستمری پدرم بگیرم یانه اگه راهی هست ودرتوان شما عزیزان هست میخوام وکیلی کار من رو انجام بدهد وحقوق پدرم رو برای من دربیاورد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به لحاظ اهمیت موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیلی بعیده
چون نباید قبل از فوت پدر از تحت تکفل وی خارج می شدید اگر خارج نشدید میشه
به عبارتی باید قبل از فوت پدرتان شما و حتی بچه‌های شما و همسرتان را تحت تکفل خود قرار می داد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ وکیل از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق صفحه اصلی روی گزینه وکیل می‌خواهم

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اگر جایی کار نکردید و از تحت تکفل در نیامدید به شما تعلق میگیره

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .