مشاوره حقوقی رایگان - فرزند تحت تکفل که از کار افتادگی بهم دادن

با سلام بنده فرزند تحت تکفل پدرم که بازنشسته ارتش می‌باشد هستم که از بدو تولد بیماری اسم شدید داشتم و حتی به طور کامل از خدمت سربازی معاف شدم بعد از معافیت کمیسیون ارتش بنده را از کار افتاده کامل و دایم عمر ناتوان از تهیه معاش تشخیص دادند ....(نامبرده ناتوان در تهیه و تامین معاش خود می‌باشد در تمامی مراحل زندگی)
حال سوالم از شما اینست که با این پرونده از کار افتادگی صدرصد آیا میتوانم برای دریافت مستمری اقدام کنم ؟اگر جواب مثبت است چگونه باید این کار رو انجام بدم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما مشمول مستمری پدر از طریق صندوق دریافت مستمری ایشان هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

بله درخواست به صندوق بازنشستگی کشوری بدهین با مدارک

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
فقط بعد از فوت پدر امکان دریافت مستمری پدر را با شرایطی خاص خواهید داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که پدر در قید حیات نباشد قابل دریافت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
از طریق صندوق بازنشستگی اقدام شود