مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حقوق پدر متوفی

برادری دارم که 20سال قبل بدلیل تصادفی سخت و فرار کردن ماشین ضارب اینهمه سال با 2عصا روزکار میگذرانده و با تمام نزدیکان از جمله من که خواهرشم قطع ارتباط کرده...پارسال پدرم فوت شدن و تازه 3ماهه که من حقوق پدر را میگیرم...و خرداد ماه با کلی قرض پای برادرم را عمل مردم...و ایشان داری مفصل مصنوعی در لگن و پلاتین بزرگی هم تا ران دارند...ایا راهی هست که برادرم که واقعاً با این شرایط قادر به کار نیست و هیچ جایی هم به ایشان شغلی با این مشکل جسمی نمیدهند...ایا راهی هست که برادرم هم با این مستمری پدر شریک شوند؟البته بیشتر امکانات بیمه پزشکی برایمان مهم هست...ممنون میشم راهنمایی کنید....با تشکر فراوان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به بیمه مربوطه مراجعه و درخواست خود همراه مدارک پزشکی ارایه دهد بستگی به نظر کمسیون دارد