مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی

با سلام و احترام؛
بنده در تاریخ 1402/09/05 از فروشگاه اینترنتی یک دستگاه جاروبرقی رباتیک به ارزش 299/540/700ریال خریداری نموده و به صورت اینترنتی وجه را پرداخت نموده ام. و با توجه به اینکه ماهیت این فروشگاه خرید کالا از فروشگاه های آمازون و ارسال آن از اروپا و تحویل آن در ایران است زمان برای تحویل کالای خریداری شده بنده بین 30 تا 40 روز کاری تعیین نموداند که در فاکتور شماره ... درج گردیده است.
با توجه به پیگیری های مکرر از طریق پیام رسان واتساپ (آلمان) و تماس های تلفنی و مراجعه حضوری به دفتر پشتیبانی در تهران با گذشت زمان چهار ماه و نیم از تاریخ خرید و پرداخت وجه توسط اینجانب کالا تا کنون به آدرس بنده در تهران ارسال نگردیده است.
و بنده با راهنمایی های وکلای محترم سایت دادراه از سایت فروشگاه اینترنتی و فرد پشتیبان سایت در تاریخ 1403/01/05 شکایت کیفری انجام دادم و قبل از اینکه شکایت بنده به پلیس فتا برسد در همان روز شکایت از طریق سازمان تعزیرات شکایت انجام دادم که همان روز از سازمان تعزیرات به فرد پشتیبان سایت تماس گرفتند و به ایشان گفتند که در صورت عدم تحویل کالا لغو امتیاز خواهید شد و بعد بنده به آدرس متشکی عنه که در در شکواییه درج شده بود مراجعه نموده ام فرد پشتیبان سایت در محل حضور داشتند، بنده با تهدید اینکه سایت فروشگاه اینترنتی را مسدود میکنم و اینکه از طریق سازمان تعزیرات و دادسرا شکایت کیفری انجام داده ام وی را تحت فشار قرار دادم فرد پشتیبان از بنده فرصت گرفتن که کالا را ظرف مدت 2 ماه با توجه به شرایط تحریم و ... ارسال کنند.
بنده با توجه به افزایش قیمت 9 میلیون تومانی کالای خریداری شده لاجرم این فرصت را به ایشان داده ام.
حال شکایت بنده به پلیس فتا رفته ولی بنده به آنجا مراجعه ننموده ام و نمی خواهم در صورت تحویل کالای خریداری شده برای آن شخص و سایت (فروشگاه اینترنتی) مشکلی بوجود آید.

دو سوال از محضر وکلای محترم دارم
1- اگر بنده از شکایت خود صرف نظر کنم (شکایت خود را پس بگیرم) می توانم در صورت عدم ارسال کالا ظرف مدت اعلام شده توسط پشتیبان سایت مجدداً از آنها شکایت کنم.
2- در صورت مثبت بودن که می توانم مجددا شکایت کنم در دفتر خدمات قضایی با چه عنوانی از شکایت خود صرف نظر کنم.

اگر راهکار دیگه ای هست که بنده از آن بی اطلاع هستم ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم راه حل وجود دارد

ساراد الوند

سرکار خانم ساراد الوند :

سلام بله می‌شود
شکایت کلاهبرداری اینترنتی ،تحصیل مال از طریق نامشروع

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پرسش شما بسیار طولانی می‌باشد بهتر است از طریق سایت تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما رضایت بدهید دیگر امکان اقامه شکایت کیفری وجود نخواهد داشت
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و ادله مرتبط با مسأله طرح شده می‌بایست مورد مطالعه قرار گیرند تا پاسخ مطلوب ارائه گردد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت نمایید پلیس محترم فتو رسیدگی می‌نماید