مشاوره حقوقی رایگان - پول متراژ اضافه بر سند منزلی که فروختیم، باید خریدار به قیمت روز بده؟

سلام ما منزل ویلایی فروختیم که بعد یک ماه فهمیدیم متراژش بیشتر از متراژ سند بوده خریدار زنگ زد گفت بیاید امضا کنید ما نرفتیم و رضایت نداشتیم چون پول اون متراژ اضافه رو ندادن اما ظاهرا نمیدونم با چه طریقی این متراژ اضافه در سند ایشون امده و شده برای ایشون.اگه شکایت کنیم و حق با ما باشه اون چندین متر اضافه رو باید به قیمت روز به ما پولش بدن یا به قیمت همون روزی که خریدا؟؟ متراژ خونه ویلایی 174 بوده متراژ اضافی 12 متر هست.
5 سال از این ماجرا میگذره اما ایشون زیر بار نرفتن

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
12 متر اضافه را خریدار بایستی به قیمت روز پرداخت نماید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون مدنی در بخش بیع، هرگونه زیاده یا نقیصه در مبیع احکام خاص دارد مگر تراضی طرفین به زیاده و نقیصه در مبایعه نامه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون باید بهای متراژ اضافی به شما پرداخت گردد
شما باید دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید
و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خریدار می‌بایستبه قیمت روز 12 متر را بپردازید