مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف مساحت زمین

سلام اینجانب سال86 زمین رابا متراژ 2600متر فروخته و سند زده ام
به تازگی متوجه شدم خریداره زمین راسند تک برگ گرفته است حدود 180متر زمین بیشتر است حال من برای اضافه متراژ چکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قیمت اضافه متراژ را می توانید مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما زمین را با توجه به متراژ و با تعیین ، قیمت ، هر متر ، فروخته باشید شما می تواند دادخواست مطالبه ثمن ، متراژ اضافه شده را مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید قیمت اضافه متراژ را مطالبه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قیمت اضافه متراژ را میتوانید مطالبه نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مفاد قرارداد شما رویت شود اگر حق فسخ نداشته باشید میتوانید درخواست مطالبه ثمن متراز اضافه را داشته باشید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

نیاز به بررسی بیشتر داره ولی شما میتونید درخواست مطالبه ثمن متراژ اضافه رو داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

ماده 149 قانون ثبت: «نسبت به ملکی که با مساحت معین مورد معامله قرار گرفته باشد و بعدا معلوم شود اضافه مساحت دارد، ذی نفع می تواند قیمت اضافی را بر اساس ارزش مندرج در اولین سند انتقال و سایر هزینه های قانونی معامله به صندوق ثبت تودیع و تقاضای اصلاح سند خود را بنماید. در صورتی که اضافه مساحت در محدوده ی سند ماکیت بوده و به مجاورین تجاوزی نشده باشد و در عین حال بین مالک و خریدار نسبت به اضافه ی مذکور قراردادی نشده باشد، اداره ی ثبت سند را اصلاح و به ذی نفع اخطار میکند تا وجه تودیعی را از صندوق ثبت دریافت کند. عدم مراجعه ی فروشنده…»

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر از قرار متری خریده اید و نه بصورت قطعه ای می توانید مطالبه متراژ اضافی را مطرح نمایید