مشاوره حقوقی رایگان - آب ریزی سقف آشپزخانه

با سلام
من ساکن طبقه اول هستم از دیماه 1402 سقف آشپزخانه ما از چند نقطه شروع به چکه کرد. جهت بررسی و رفع مشکل به واحد طبقه دوم که بالای واحد ما قرار دارد مراجعه و مشکل ریزش آب را مطرح نمودم. واحد طبقه دوم اظهار داشتند که چندین ماه است که آب از دیوارهای آشپزخانه آنها نیز نشت می کند و به مدیر ساختمان نیز اطلاع رسانی کرده اند اما مدیر ساختمان هیچ اقدامی در جهت رفع مشکل انجام نداده اند. اینجانب از چندین نشت یاب و تاسیساتی دعوت کرده تا از محل بازدید کنند. آنان پس از بررسی کلیه شرایط متفق القول بودند که لوله اصلی فاضلاب دچار شکستگی شده است اما متاسفانه باز هم مدیر ساختمان از قبول مسئولیت شانه خالی می کند.
پس از دو ماه واحد مجاور ما در طبقه اول و واحد دیگری در طبقه دوم نیز دچار همین مشکل شدند ( با این توضیح که واحدهای طبقه اول از سقف آشپزخانه دچار آبریزی شده و واحدهای طبقه دوم از دیوارهای آشپزخانه دچار ریزش شده اند) . اکنون سقف آشپزخانه ما همچنان دچار آبریزی می باشد و گچ آن کاملا ریخته و نگرانی شدید از ریزش سقف وجود دارد. اکنون با این شرایط که چهار واحد بصورت دو به دو مجاور هم در طبقه اول و دوم دچار این مشکل شده اند و سایر طبقات چنین مشکلی ندارند و مدیر ساختمان نیز خود را کاملا کنار کشیده و از قبول مسئولیت شانه خالی می کند، ما چکار کنیم تا مشکلمان حل شود؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام تامین دلیل کنید و سپس خواسته در دادگاه مطرح شود شامل الزام به تعمیرات و خسارت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از مدیر ساختمان شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ارسال اظهارنامه توسط شما 4 نفر به مدیر ساختمان
اخذ نظریه کارشناس رسمی دادگستری از طریق تامین دلیل با هزینه شما 4 نفر
انجام تعمیرات توسط شما 4 نفر و اخذ رسید و فاکتور و حق الزحمه و ...
دادخواست مطالبه وجه از سایر مالکین به اندازه قدرالسهم
مطالبه خسارات دادرسی از مدیر ساختمان
وکیل بگیرید بهتره

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایتدا تامین دلیل کنید با جلب نظر کارشناس تا برررسی شود سپس دادخواست مطالبه خسارت را دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا علت آن توسط کارشناس رسمی مشخص گردد
و بعد دادخواست الزام به انجام تعمیرات ضروری به طرفیت همسایه اقامه نمایید
و ..

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید ابتدا درخواست تامین دلیل دهید تا موضوع کارشناسی شود و بعد دادخواست مناسب بدهید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام ابتدا اظهارنامه دهید سپس نظریه کارشناس و دادخواست دهید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام ابتدا اظهارنامه دهید سپس کارشناسی و دادخواست

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

باید ازتامین دلیل و کارشناسی از شورای حل اختلاف محل استفاده کنید.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به منظور ارائه پاسخ مناسب حقوقی، لازم به بررسی اسناد و مستندات مرتبط با موضوع می‌باشد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا وضعیت موجود را تامین دلیل نموده سپس درخواست خود جهت انجام تعمیرات را در قابل اظهارنامه رسمی به مدیر ساختمان اعلام نمایید چنانچه موثر واقع نشد هزینه تعمیرات را متقبل شده و سپس از کل ساختمان مطالبه نمایید.