مشاوره حقوقی رایگان - همسایه بالایی

سلام بزرگواران خسته نباشید
ممنون میشم یه راهنمایی از شما بگیرم وراهنمایی کنید بنده رو
من یه واحد دارم که زیر همکف میباشد و الان لوله های فاضلاب کل ساختمان خراب بوده و تا یکم آب را باز میکنن همه آب میاد تو خونه بنده خیلی ضرر به بنده رسونده تا جایی که کل واحد ها قرار شد لوله کش بیاد ولوله ها رو عوضش کنه ولی واحد بالای واحد بنده حاضر نمیشه پول بده منم وجدانی تا یکم آب باز میکنن میاد داخل خونم و تا جایی که نم دیوار برداشت و کابینت افتاد و چندتا از آجر های زیر سقف اومد پایین
من نمیدونم باید چکار کنم اگه میشه یه راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید که ایشان را ملزم کنید در غیر این صورت می‌توانید خساراتی را که از ایشان دریافت کرده‌اید مطالبه کنید