مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت

سلام خسته نباشید من سال98برای مسکن ملی ثبت نام کردم چند وقت پیش میخواستم بفروشم رفتیم محضر وقتی وارد سیستم شد گفت شما وکالت بلاعزل دادی به برادرت پیگیر شدم تومحضر اون موقع که رفتم واسه ثبت نام اون وکالتم امضا کردم اونا گفتن واسه ثبت نام باید این رو امضا کنی من هم نخونده امضا کردم الان هم بهش میگم بیا فسخ کن نمیاد حالا من باید چکار کنم اون وکالت باطل بشود ممنون میشم راهنمایی کنین درضمن فیش واریزیها به اسم اونه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا متن وکالت نامه را بررسی کنیم نمی توان پاسخ مناسبی ارائه کرد

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با عنایت به وکالت بلاعزل بوده است نیاز به بررسی قرارداد و وکالت نامه دارد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید وکالتنامه بررسی گردد تماس بگیرید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

شما باقراردادی که دارید ، حساب تصدی دوره وکالت رو ازش بخواهید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام نیاز به بررسی دارد، در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی قرارداد و وکالت نامه دارد