مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از عبور توسط همسایه

سلام آقا زمین چهل سال پیش همسایه زمین به من راه داده تا بروم سر زمین حال صاحب زمین همسایه فوت شده الان پسرش میگه راه حذف میکنم ...چاره چی هست؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید دعوای ممانعت از حق اتفاق علیه ایشان مطرح نمایید

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام شما دادخواست اثبات حق ارتفاق میتونید ثبت کنید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. اگر چهل سال پیش صرفاً به شما اجازه عبور داده شده الان ورثه میتوانند اجازه ندهند. ولی اگر حق ارتفاق برای شما ایجاد شده باشد این حق توسط ورثه قابل اسقاط نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر اذن صرف بوده قابل رجوع است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر کسی حق عبور در ملک غیر ندارد ولی صاحب ملک اذن داده باشد که از ملک او عبور کند هر وقت بخواهد می‌تواند از اذن خود رجوع کرده و مانع عبور او بشود و همچنین است سایر ارتفاقات.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید مشخص گردد که ایجاد راه عبور در چهل سال قبل به چه صورت بوده است
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از قدیم حق راه داشته باشید نمی تواند مانع شود و در صورتی که ممانعت کرد می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دعوای ممانعت از حق اتفاق علیه ایشان مطرح نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر اجاره خالی بوده طبیعتا قابل رجوع است و ورثه می‌توانند شمارا منع کنند اما اگر حق ارتفاق ایجاد شده شما باید دادخواست بزنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر صرفا اذن داده بودند ورثه میتوانند ممانعت کنند اما اگر حق ارتفاق بوده، حق برای شما باقیست

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر اذن در انتفاع بوده با فوت مالک و مخالفت وراث از بین می رود اما اگر حق ارتفاق بوده حق ممانعت ندارند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که این حق برای شما وجود داشته باشد همچنان باقی است