مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 477

درود
آیا نسبت به حکم قطعی که سال82 صادر وسال های بعد اجرا شده میتوان تقاضای اعمال ماده477 نمود
اساسا اگر احکامی که مثلا ده سال قبل قطعی واجرایی شده دراثراعمال ماده477 نقض شود اجرای آن چگونه خواهدبود
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را پیگیری کنید
ولی به نظر نتیجه ای نخواهد داشت و ممکن است پرونده موجود نباشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به مورد دارد.از طریق مرجع مربوطه و اجرای احکام پیگیری شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اعاده به وضع سابق خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

دستگاههای اجرایی و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی اعمال ماده 477 قانون مذکور در صورتی که دلیل و مستند کافی برای اثبات خلاف شرع بیّن بودن دادنامه صادره داشته باشند‌‌‌ می‌توانند درخواست خود را با ذکر کلاسه پرونده‌‌‌‌، مشخصات طرفین‌‌‌‌، علت درخواست و جهت خلاف شرع بین دانستن دادنامه به صورت مستدل به ضمیمه تصویر دادنامه یا دادنامه‌‌‌‌های صادره حسب مورد، برای دادگستری کل استان مربوط با سازمان قضایی نیروهای مسلح ارسال نمایند. مراجع مذکور درخواست متقاضی را بررسی و طبق ماده 4 این دستورالعمل اقدام‌‌‌ می‌نمایند. بدیهی است در خواست‌‌‌‌های ناقص با فاقد شرایط مذکور قابل بررسی و ترتیب اثر نخواهد بود.

با وصول درخواست اعمال ماده 477 ق.آ.د.ک، در صورت ارجاع آن به حوزه معاونت قضایی با مشاورین چنانچه پرونده مورد مطالبه قرار گرفت، مرجع مربوط موظف است اصل پرونده را پس از برگ شماری ارسال نماید و از فرستادن بدل پرونده با لوح فشرده خودداری شود‌‌‌‌.

معاونت قضایی، قضات و مشاورین با تهیه و تنظیم گزارش دقیق‌‌‌‌، مستند و مستدل، جهات خلاف شرع بتن را در حداقل زمان به ضمیمه پرونده برای دفتر ریاست قوه قضاییه ارسال‌‌‌ می‌نمایند.

چنانچه رییس قوه قضائیه در زمان بازنگری، دستور توقف اجرای حکم را صادر نماید‌‌‌‌، در صورت رد اعاده دادرسی، مراتب لغو توقف توسط معاون قضایی به مرجع قضایی اعلام‌‌‌ می‌گردد تا مطابق حکم صادره اقدام نماید‌‌‌‌.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از پذیرش آن دیوان در مورد آن تصمیم نهایی را به صورت ماهوی می‌گیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر شرایط قانونی مهیا باشد ممکن است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دیوان در این خصوص تصمیم میگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در قانون ، مهلت درخواست اعمال ماده 477 ، مشخص نشده و زمان اعاده دادرسی از طریق رئیس قوه قضاییه ، محدود به مهلت خاصی نمی باشد .

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر پذیرفته شود در مقام اجرا همه چیز میبایست به وضعیت قبل از اجرا بازگردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی دلیلی بر برائت یا بی حقی واصل شده باشد از جهات اعاده دادرسی ست نه 477

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت پذیرش و اجرای حکم امکان اعاده وضع به حال سابق وجود دارد