مشاوره حقوقی رایگان - اجرای ماده 477

سلام و احترام
... مدرس و مترجم بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی هستم ساکن در ... فردی به نام ... که هیچ نسبت نسبی و سببی با ما ندارد، تا کنون دو بار بنده را شدیدا مورد ضرب و شتم قرار داده است، ولی متاسفانه یک بار را قاضی محترم پرونده منع تعقیب زدند. بنده طی نامه ای برای ریاست محترم دادگستری گیلان پرونده توسط جناب ... در ماده 477 گیلان جهت رسیدگی غیر جهت گیرانه به تهران ارسال شده ولی هنوز هیچ پاسخی دریافت نکرده ام. لذا با عنایت به این که نامبرده موجودی خطرناک و ناهنجاری است. چگونه برای اجرای ماده 477 تقاضای رسیدگی و اشد مجازات و/یا تبعید نامبرده را کنم تا همسر و دختران بنده (سه دختر لیسانس و فوق لیسانس) حداقل از آسیب این انسان ضد اجتماع ایمن باشند؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

گزینه مشاوره تلفنی را درصورت تمایل انتخاب نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ناقص بیابند دستور به رفع نقص از شعب مربوطه صادر می‌نمایند و پس از تکمیل پرونده مبادرت به صدور رای می‌نمایند.

13. با توجه به عرف غالب آرا صادره از شعب دیوان عالی کشور دیگر قابلیت اعتراض موضوع ماده 477 را ندارند و این مرحله صرفا یکبار انجام می‌پذیرد هرچند که در مواقع بسیار نادر ملاحظه شده است که این مهم رعایت نگردیده است.

14. با توجه به موارد گفته شده مشخص است که طرح ادعای اعاده دادرسی موضوع ماده 477 بسیار زمان‌بر و طولانی مدت خواهد بود و عملا تعداد بسیار اندکی از آرا نقض می‌گردند
چرا که آرایی که مبتنی بر نظرات کارشناسی یا شهادت شهود یا محمول بر نظر قضایی باشند به هیچ وجه خلاف شرع تشخیص داده نمی شوند.

15. اینها نکات بسیار اجمالی و مختصری از روند رسیدگی موضوع ماده 477 آیین دادرسی کیفری می باشند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع را پیگیری کنید تا به نتیجه برسید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر پرونده جهت ادامه اعمال ماده 477 به تهران ارسال گردیده کارشناسان قوه قضاییه مورد را بررسی اگر مورد را خلاف شرع بین تشخیص دادند با دستور رئیس محترم قوه قضاییه پرونده به شعبه هم عرض ارسال خواهد شد

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

با سلام و احترام،

متاسفم که شما مورد ضرب و شتم قرار گرفته اید و نگرانی شما در مورد امنیت خود و خانواده تان را درک می کنم. در این شرایط، اقدامات قانونی مختلفی وجود دارد که می توانید برای احقاق حقوق خود انجام دهید.

مراحل قانونی:

ثبت شکایت: اولین قدم، ثبت شکایت مجدد در کلانتری یا دادسرای محل سکونت شما است. در این مرحله، باید تمامی جزئیات مربوط به ضرب و شتم، از جمله زمان، مکان، نحوه وقوع و هویت ضارب را به طور دقیق شرح دهید. همچنین، مدارک و شواهدی مانند گزارش پزشکی، عکس یا فیلم از محل وقوع جرم و گواهینامه های مربوط به جراحات خود را ارائه دهید.

معرفی وکیل: توصیه می شود برای پیگیری پرونده خود با بنده تماس بگیرید. وکیل می تواند در مراحل مختلف پرونده، از جمله تنظیم شکواییه، ارائه لایحه دفاعیه، حضور در جلسات دادرسی و پیگیری روند پرونده به شما یاری رساند.

درخواست رسیدگی غیرجهت‌گیر: با توجه به اینکه قبلاً یک بار قاضی محترم پرونده منع تعقیب صادر کرده اند، شما می توانید با استناد به ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری، تقاضای رسیدگی غیرجهت‌گیر به پرونده خود را به دیوان عالی کشور ارائه دهید. برای این کار، باید به دفتر خدمات الکترونیکی قضایی قوه قضائیه مراجعه و با تنظیم شکواییه و پرداخت هزینه های مربوطه، درخواست خود را ثبت کنید.

درخواست اشد مجازات: در شکواییه خود می توانید با توجه به شدت جراحات و صدمات وارده، درخواست اشد مجازات برای ضارب را مطرح کنید. همچنین، می توانید با استناد به ماده 614 قانون مجازات اسلامی، تقاضای تبعید ضارب از محل سکونت خود را نیز به دادگاه ارائه دهید.

نکات مهم:

حفظ اسناد و مدارک مربوط به پرونده، از جمله گزارش پزشکی، عکس یا فیلم از محل وقوع جرم و گواهینامه های مربوط به جراحات خود، از اهمیت بالایی برخوردار است.
در تمامی مراحل قانونی، از جمله حضور در کلانتری، دادسرا و دادگاه، با حفظ آرامش و خونسردی، به ارائه توضیحات دقیق و مستند بپردازید.
درصورت همکاری با بنده و ارائه اسناد و مدارک مارالذکر می توانم به تسریع روند رسیدگی به پرونده و احقاق حقوق شما کمک شایانی کنم.

امیدوارم با پیگیری قانونی و صبر و حوصله، بتوانید به حقوق خود دست پیدا کنید و امنیت خود و خانواده تان را تامین نمایید.

برای دریافت مشاوره دقیق و متناسب با شرایط پرونده خود، حتماً وقت مشاوره بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید درخواست اعمال ماده 477 نمایید و دفاعیات خود را طی لایحه‌ای به دفتر قوه قضاییه ارسال کنید از طریق دادگاه تجدید نظر استان و سامانه اطلاع رسانی پرونده پیگیری کنید