مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم مذهبی به مذهبی

سلام اسم من زهرا هست میتونم به مریم تغییر دهم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق اداره ثبت احوال درخواست دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید اگر موافقت نشد می توانید دادخواست بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال با ارائه ادله قوی اقدام شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً اسامی مذهبی به شرطی که به اسم مذهبی دیگری تبدیل شود قابل پذیرش از طریق اداره ثبت احوال خواهد بود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه از طریق دادگاه باید اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از ثبت احوال اقدام کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام در برخی شهرها سختگیری می‌شود و امکانش ضعیف است

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
به نظر با مانعی روبرو نباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با شرایطی امکان دارد
باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ این اقدام شدنی است.
ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمائید.
در صورت عدم توفیق در این زمینه، علیه اداره ثبت احوال از طریق دادگاه طرح دعوی نمائید.
برای این منظور دادخواست به خواسته تغییر نام را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
برای این کار باید به طرفیت ثبت احوال دادخواست بدین و استدلالهایتان را ذکر کنید،تشخیص امر با قاضیه

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان پذیر است ابتدا از طریق ثبت احوال چنانچه نتیجه منفی بود از طریق دادگاه خانواده

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بله،ازطریق دفاترپیشخوان درخواست خودرا به ثبت احوال ارجاع دهید،درصورت عدم پذیرش به دادگاه دادخواست بدهید