مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مجدد اسم

سلام وقت بخیر
من تا دوازده سالگی یک اسم غیر مذهبی داشتم بعد این اسم به زهرا تغییر داده شد، آیا الان که بالای بیست سال هستم میتونم اسم زهرا رو به اسم قبلیم برگردونم؟؟ کسی منو به اسم زهرا نمیشناسه واقعا برام بیگانه است

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
معمولا درخواست نام برای یک بار مورد پذیرش قرار می گیرد و برای بار دوم بعید است با این موضوع موافقت شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دادگاه ها معمولا در این خصوص مقاومت می کنند ولی دادن دادخواست ضرر ندارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برای بار دوم خیلی بعید است ولی استناد کنید به غریبه بودن اسم و دادخواست دهید و شانط خود را امتحان کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طبق قانون ثبت احوال فقط یک بار امکان تغییر نام وجود دارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیربرای یکبار قابل تغییر لست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا خیر چون یکبار عوض شده با این حال اول درخواست بعد دادخواست بده شاید شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید که هر فرد در طول زندگی فقط می‌تواند یکبار نام خود را عوض کند و بنابراین شما نمی‌توانید مجدداً به تغییر نام خود اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک بار تغییر نام امکان‌پذیر است