مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام.. من اسم مادرن زهرا هست؛ تو شناسنامه خودم زهرام اما سارا صدام می‌کنن. میخواستم بپرسم میشه بخاطر همنام بودن عوض کرد و از یه اسم مذهبی به یه اسم غیرمذهبی تغییر داد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید در صورتی که موافقت نشد می توانید دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
در تغییر نامه های مذهبی به طور کلی عوض کردن اسم هایی نظیر زهرا ، لیلا،فاطمه، علی، محمد و زهرا تقریبا امکان پذیر نمی باشد. افرادی که اقدام به تغییر این نوع اسامی می زنند باید به دادگاه مراجعه کنند که مخالفت شدیدی علیه تغییر نام مذهبی وجود دارد برای تغییر نام مذهبی و یا به طور کلی هر اسمی، افراد می بایست 18 سال به بالا باشند. البته افرادی که کمتر از18 سال دارند، با داشتن حکم رشد، می توانند برای عوض کردن نام خود اقدام کنند. جد پدری و یا خود آن ها نیز با ارائه شناسنامه خود می تواند برای تعویض اسم فرزند زیر 18 سال خود اقدام کنند ، با ارایه دلایل آز دادگاه موضوع را انجام دهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله امکانپذیر است دادخواست تغییر نام بدهید‌‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق اداره ثبت احوال در صورت عدم افافه تقدیم دادخواست تغییر نام