مشاوره حقوقی رایگان - جعل و کلاهبرداری

سلام .خونه پدربزرگم رو فروختیم و قرار شد 10 درصد برای انتقال سند فقط نگه دارند و کل ورثه پشت مبایعه نامه که هر کسی چه مقدار چک رو دریافت کرده رو امضا و اثر انگشت زدیم و املاک و خریدار بعد از امضای کل ورثه 50 میلیون نگه داشته که اگه دارایی و مالیات بیشتر شد از این مبلغ برداشت شود و البته هیچ یک از ورثه راضی به این موضوع نبود و املاک و خریدار در وسط سطر های پشت مبایعه نامه این متن رو اضافه کرده و به امضا و اثر انگشت کل ورثه استناد میکند که خودتون امضا دادین درحالی که ما به خاطر چک دریافتی امضا دادیم . در آگاهی هم کل ورثه اومده گفته که ما از قلم خوردگی و اضافه نویسی خبری نداریم .ممنون میشم بگویید قاضی چه حکمی میدهد؟
آیا میشه ملک رو مصادره کرد یا فقط ضرر زیان میشه گرفت البته املاکی گفتن که در هر سه نسخه مبایعه نامه نوشتیم جعل نکردیم که این حرفشون و نوشتشون بدون اطلاع ما بوده.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر اضافه کرده باشد با کارشناس خط مشخص میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بای درخواست کارشناسی داده شود در صورت اضافه شدن کارشناس تشخیص می‌دهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده باید در شعبه مورد نظر مورد مطالعه قرار گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت اثبات جعل، مفاد جعل ابطال میگردد. نیز جاعل تعزیر میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مصادره ! ! خیر
فقط اصل مبلغ و خسارت تاخیر تادیه قابل مطالبه است