مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام. یک آقایی اومده خواستگاریم رفتیم تحقیق کردیم فهمیدم ازقبل ازدواج موقت کرده یک دختر3 ساله دارد این موضوع باهاش درمیون گذاشتم گفتش رفتیم دادگاه که تکلیف دخترمون مشخص بشود و حکم دادگاه این هست که بهشون گفته عقد کنید بعد طلاق بگیرید که بتونید برای دخترتون شناسنامه درست کنید خواستم بببینم اصلا دادگاه همچین حکمی صادر میکند؟باتشکر

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نه اصلا بعد از بارداری زن بایستی ازدواج موقت ثبت زسمی می شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً به این شکل نمی‌باشد چرا که زمانی که فرزنددار شوند باید شناسنامه بگیرند

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام اگر مدارک عقد موقت را هم ارایه بدن شناسنامه فرزند صادر میشه و نیازی به ثبت رسمی نیست مگر فرزند از رابطه نامشروع خارج از زمان عقد موقت به دنیا بیاد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلان و احترام خیر دادگاه چنین حکمی صادر نخواهد کرد مگر اینکه در قالب راهنمایی و ارشاد باشد که ابن مورد نیز در حکم قید نمیشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع آن طور که شما فکر میکنید نیست بلکه ثبت واقعه نکاح موقت (نه دائم) برای پروسه اثبات نسب مشروع و ارث فرزند و اخذ شناسنامه هست

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

در عقد موقت در صورت باردار شدن زوجه ثبت نکاح الزامی هست

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کاربر گرامی احتیاج به حکم دادگاه ندارد درعقد موقت چنانچه منجر به تولد فرزند شد ثبت عقد الزامی میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
در عقد موقت طلاق وجود ندارد
با اتمام مدت عقد ‌موقت ، عقد نکاح منحل می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مطابق ماده 21 قانون حمایت خانواده یکی از شرایط الزام ثبت ازدواج باردار شدن زن در ازدواج موقت می‌باشد.
با اوصاف سوال مذکور بله مطابق قانون با توجه اینکه فرزند مشترک در ازدواج موقت به وجود آمده ثبت ازدواج الزامی بوده است.