مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه فرزند

باعرض سلام وخسته نباشی خدمت شماعزیزانم ؛من همسراولم اعتیادخیلی بدی داشت شیشه وتریاک مصرف داشت؛دست بزن داشت؛توهین میکرد؛خرجی نمیداد؛و.......خانوادمم خانواده خوب ودلسوزی ندارم ونداشتم ؛ازمنزل منورهاکردند؛ازهیچکدوم هیچ خبری ندارم ادرس هم ندارم دوستم ندارم داشته باشم چون خیلی ازارواذیت بهم رسوندند؛حالایکی خاطرخواه شده تمام جریان زندگیموبهش گفتم قبول کرده صیغه کردم؛ازش یه دختر11ماهه دارم ؛میخوام شناسنامه بگیرم اشتباه بزرگ من این شدکه اسم وفامیل همسراول دادم الان چه مراحلی طی کنم بدون مشکل خوردن شناسنامه نوزادموبگیرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سوال نامفهومه از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید بیشتر توضیح دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متوجه سوالتان نمی شوم ! فرزند تان از همسر دوم چه ارتباطی به همسر اول دارد ؟

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یعنی با وجود شوعر رفتید صیغه یک نفر دیگه شدید و بچه دار شدید ؟!!!! اگر اینطور باشد که سنگسار خواهید شد ?!!