مشاوره حقوقی رایگان - عقد موقت

باسلام. من با یک آقا عقد موقت کردم که بعد از یک مدت آشنایی با هم ازدواج کنیم، در این مدت منو این آقا با هم زندگی میکردیم در این مدت این آقا همش از من پول میگرفت یا باهزار کلک میخواست مرا مجبور کند تا خانه خودم رو بنامش بزنم منو کتک میزد حتی منو معتاد به قرصهای آرامبخش کرده بود منو مجبور کرد که پدر و مادر پیرم و از خونه بیرون کنم. بعد از مدتی من از این آقا جدا شدم وحتی بخاطر اینکه از دست مزاحمتهای این آقا راحت بشم خونه خودم رو فروختم و به یک شهر دیگه نقل مکان کردم حتی این آقا روزی که من میخواستم اسباب کشی کنم با دادوفریاد و آبروریزی منو مجبور کرد که که30میلیون پول بهش بدم. توطول زندگی با این آقا من متوجه شدم باردار هستم ولی بخاطر اینکه از شر مزاحمتهای این آقا راحت بشم گفتم که بچه رو سقط کردم حالا بچه من به دنیا اومده من برای گرفتن شناسنامه دچار مشکل شدم توروخدا راهنماییم کنید،نمیخوام اسم اون آقا توی شناسنامه فرزندم باشه. در ضمن عقد موقت ما رو برادرا یشون توی خونه خوندن و من مدرکی ندارم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.