مشاوره حقوقی رایگان - مال خری

با سلام من 2 سال پیش از یه نفر چندتا ماینر ارز دیجیتال خریدم به جای پول خودرو دادم و قولنامه به اسم مادر طرف کردم بعد از چند روز بهم زنگ زدن رفتم اگاهی گفتن دزدی هست ماینر ها منم گفتم معاوضه کردم و از طریق ....خریدم و از دزدی بودن ان ها خبر ندارم 10 روز اگاهی موندم بعد رفتم 1 روز زندان و وثیقه گذاشتم اومدم بیرون 2 سال هست بهم ابلاغیه نمیاد و ایا جرم من چی هست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا در این مدت زمان قرار نهایی صادر می‌شود احتمالاً منع تعقیب خورده است بهتر است از شعبه مربوطه از طریق سامانه عدل ایران پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید.
اگر سامانه ثنا داشته باشید از طریق سامانه ثنا نیز می توانید روند پرونده را مشاهده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست پرونده خود را پیگیری نمایید اگر مدارکی دارید مانند قولنامه ارائه دهید تا مشخص شود که دستگاه‌ها و شما نبوده

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پیگیری کنید،درصورتی که مدرک ارائه واثبات کنید که بی اطلاع ازسرقتی بودن آن را خریده اید جرمی مرتکب نشده اید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منتظر دریافت ابلاغیه باشید یا حضورا موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شکل حضوری از طریق شعبه مربوطه پیگیری بنمائید.
به شکل غیرحضوری از طریق سامانه اطلاع‌رسانی پرونده در سایت عدلیران پیگیری بنمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شعبه مربوطه از طریق سامانه عدل ایران پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برای اطلاع از روند پرونده میتوانید حضورا به شما مراجعه نمایید اتهام شما مبنی بر تحصیل مال مسروقه خواهد بود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از شعبه مربوطه که پرونده در آن جریان دارد پیگیری حضوری داشته باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به شعبه رسیدگی کننده مراجعه و پیگیری نمایید