مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر بیوه

با سلام پدرم به رحمت خدا رفته و من همسرم 16 ساله فوت شدن از همون موقع پدرم من ودوتا پسرم رو بیمه خودشون کرد که پسر بزرگم از زیر پوشش در اومدن وپسر کوچکم مونده الان برای برقراری مستمری چیکار باید بکنم ومدارک چی لازم دارد پدرم بازنشسته کشوری بودن خدمات

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مدارک هویتی و فوت نامه و گواهی انحصار وراثت موضوع را پیگیری کنید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام از طریق دفتر خدمات دولت درخواست برقراری مستمری ثبت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

گواهی فوت پدر و انحصار وراثت و طلاق و اینکه شاغل نباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست انحصار وراثت انجام دهید با گواهی فوت و مدارک برای دریافت مستمری مراجعه نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. شما میتوانید مستمری ایشان را بگیرید. به اداره بازنشستگی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بیکار و مجرد باشد و تحت تکفل پدر به ایشان مستمری تعلق میگیررد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق صندوق موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گواهی انحصار وراثت، گواهی فوت و مدارک هویتی(کارت ملی و شناسنامه) لازم می‌باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گواهی فوت پدر و انحصار وراثت و طلاق

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به صندوق بازنشستگی کشوری مراجعه نمایید مدارک لازم گواهی فوت ، گواهی انحصار وراثت کپی اسناد هویتی و اصول آنها کارت ملی و مدارک بیمه .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق صندوق مربوطه پیگیر باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما و پسرتان مشمول وصول مستمری هستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به صندوق بازنشستگی مراجعه و درخواست بدهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به صندوق بازنشستگی مربوطه مراجعه و مدارک لازم را تحویل دهید.
موفق باشید.