مشاوره حقوقی رایگان - مشکل پارک خودرو

سلام وقت بخیر. ما در کوچه ای زندگی میکنیم که عرض نسبتا کمی داره و ماشین اگر بخواد از حیاط بیاد بیرون اگر ماشینی دیوار روبه رویی پارک کرده باشه سخت میتونه خارج بشه برای همین چند سالی هست که ماشینمون رو تو کوچه میزاریم تا مجبور نباشیم هر سری زنگ بزنیم برای جابجایی.همسایه روبه روییمون عوض شدن و برای هر بار ورود و خروج به منزل زنگ مارو میزنن برای جابجایی وقت و بی وقت. درحالی که مثلا اگر همسایه کناریمون هم جابجا کنه اون میتونه خارج بشه . کوچه طوری هست که ماشینشم میتونه بیرون بزاره که همچین مشکلی برای ورود و خروجش پیش نیاد ولی اسرار داره بزار تو خونه. میخواستم بدونم در چنین مواقعی حق با کیه و ایا میتونه از طریق پلیس اقدام کنه و دردسر بشه برامون یا ن؟ اگر اره حتما باید استشهاد جمع کنه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه قانونا قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید