مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری زن مطلقه

باسلام و احترام بنده یه زن مطلقه هستم که 13 سال جدا شدم و یک دختر 26 ساله مجرد ویک پسر 18 ساله دارم که به مدت 14 ساله در شرکتی مشغول بکار هستم خواستم بدونم بیمه بیکاری متاهل بهم تعلق میگیره یا مجرد ؟ با وجود اینکه بچه هام به سن قانونی رسیدن و از حضانت پدر مادر خارج شدن .
لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق اداره بیمه به نحو حضوری پیگیری نمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید به نظر مجرد محسوب می شوید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به بیمه مربوطه رجوع کنید