مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام با حدود 4 سال سابقه در یک شرکت قراردادم تمدید نشد و الان 7 ماهه برای بیمه ی بیکاری اقدام کردم من در شرکت پخش دارو ویزیتور بودم و علاوه بر حقوق ثابت به نسبت فروشم پورسانتم دریافت میکردم و کل این حقوق در بیمه رد میشد میانگین حقوق سه ماه آخرم که تو بیمه رد شده حدود 13 میلیونه حالا بیمه گیر داده که چرا حقوقت نامتعارفه هر مدرکی از جمله مالیات و تایید حقوق و فیش واریزی هم خواستن از شرکت گرفتن و الان پرونده ی من و فرستادن کمیسیون الان 7 ماهه دارم میدوئم باید تو چهارماه بیکاریم حدود 20 میلیون بهم بدن یعنی ماهی حدودا 5 تومن امکان داره کمیسیون به دلیل حقوق بالا قبول نکنه بیمه بیکاری بهم بده ؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به هر حال رای کمیسیون قابل اعتراض است
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بیمه بیکاری به شما تعلق می گیرد اما مبلغ ماهیانه بستگی به نظر کمیسیون دارد