مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری مسکونی به تجاری مغازه توسط مستاجر و فروش آن

باسلام مستاجر قرارداد عادی سال 77سرقفلی با اجاره مغازه بصورت مسکونی و شرط تجاری کردن مغازه بامستاجر است درسال83 بدون وکالت نامه محضری اقدام به تغییر کاربری مغازه از مسکونی به تجاری نموده وبا گرفتن امضا از مالک اقدام به فروش مغازه بصورت سرقفلی تجاری با اجاره می کند بعد از فوت پدرم در زمان انتقال ملک به ورثه فتوکپی حکم وابلاغ حکم کمیسیون ماده صد که بر خلاف قوانین ثبتی مستاجر بعنوان مالک پلاک ثبتی ملک معرفی شده را پیدا کردم با توجه به ماده 445 قانون مدنی از لحاظ حقوقی جهت تخلف صورت گرفته برای تخلیه مغازه چه اقدامی می توانم انجام دهم با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال واضح نیست بهتر است جهت توضیحات بیشتر به وکیل و اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال کمی مبهم بیان شده است

به صورت کامل‌تر سوال خود را طرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش دارای ابهام است. شایسته است که سؤال خویش را با رعایت قواعد نگارشی به شکل شفاف بیان بنمائید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هم می توانید اقدام حقوقی و هم اقدام کیفری انجام دهید انجام

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پرسش مبهم است پیشنهاد میگردد وکیل اختیار نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید