مشاوره حقوقی رایگان - هبه نامه عادی

پدری 3دانگ ملک نسقی خودش را به پسرش هبه میکند و شرایط هبه کاملا رعایت شده درورقه معمولی اما پسرش به عنوان متهب ذیل ورقه را امضا ننموده وکلیه شاهدان ورقه فوت شده بجزیکنفرکه آنهم از امضا خودش انکار میکند این هبه نامه ازنظر عدم امضا متهب درمحاکم قابل نقض هست؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام
از انجا که بدون قبول هبه و قبض آن هبه واقع نمیشود ، و اینکه درصورت فوت واهب قبل از قبض هبه توسط متهب ، هبه باطل می شود اصولا هبه ای واقع نشده .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عقد هبه صحیح به نظر می‌رسد ولی در صورتی که به آن تعرضی شود معارض باید دلایل مخدوش بودن هبه را به مقام قضایی ارائه نماید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

ارزش استنادی ندارد امضای متهب الزامی است مگر اینکه...

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه پذیرش شفاهی انجام و قبض صورت گرفته باشد هبه صحیح است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بنظر قابل برسی است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی و مطالعه پرونده است

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر متهب را قبض کرده باشد و در این مدت در تصرف مالکانه دراورد به نظر میرسد ک قبول ضمنی صورت گرفته ولو اینکه سند عقد را امضا ننموده باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با توجه به اینکه هبه نامه امضا نشده است به نظر می رسد قبولی انجام نشده و هبه صورت نگرفته باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هبه عقد است و احتیاج به امضای متهب می‌باشد فلذا سند مورد اشاره در متن سؤال، فاقد اعتبار قانونی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر شفاها انجام قبض صورت گرفته اری
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد مفاد قرارداد حائز اهمیت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قبض درهبه شرط است اگر قبضی صورت گرفته هرچند امضایی نشده هبه واقع گردیده است وفوت واهب تاثیری نخواهد داشت