مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر 21 ساله

سلام وقتتون بخیر تو روخدا بهم کمک کنید
من با پدر و نامادری زندگی میکنم
نامادریم خیلی اذیتم میکنه همش بابامو پر میکنه که نگذارد برم بیرون یا اخلاقام بده یا منو بندازه بیرون یک بار هم منو راه نداد و زنگ زد پلیس قولنامه خونه رو اورد که به اسمش هست و گفت نمیخوام راهش بدم بره
خلاصه سوال من اینه اگر من از خونه بروم با کسی زندگی کنم بابام از لحاظ قانونی میتونه برم گردونه
من شرایطش رو ندارم تنها زندگی کنم میخوام با یکی همخونه بشم اگر با یک آقا زندگی کنم پدرم میتونه پیدام کنه یا خطری من رو از سمت اون تهدید میکنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است.
شما اگر با اقوام خود زندگی کنید یا منزل مستقل برای خودت تهیه کنید پدرتان نمی تواند مانع شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر شما 21سال سن دارید از لحاظ قانونی امکان استقلال را دارید ومی توانید دور از خانواده زندگی کنید اما اگر بخواهید ازدواج کنید باید حتما رضایت پدررا داشته باشید وبه هردلیلی اگرنتوانید رضایت پدررا بگیردراه دارد وشما کافی است بامعرفی کیس خود دادخواست تزویج ازدواج بدهید واز طریق دادگاه اجازه بگیرید ولی اگر قصد شما خدای نکرده هم خونه شدن با یک مرد نامحرم باشدد به اصطلاح ازدواج سفیدغربی علاوه بر عقوبت الهی عواقب قانونی چون رابطه نامشرو ع بدنبال دارد و مجازات می شویدوسو پیشینه می گرددلذاخواهرانه توصیه می کنم عاقل باشید وبهترین روش زندگی را انتخاب کنید نه ایکه اسیراحساسات شوید ودچار گناه کبیره شویدبهرحالاگر شما رابطه نامشروع داشته یا به اصطلاح همخانه با یک مرد نامحرم شوید خانواده شما می توانند پیگیر شما شوند وشکایت کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که دختر به سن 18 سال می‌رسد رشید محسوب می‌شود و می‌تواند مستقل زندگی نماید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر بالای 18 داری می توانی مستقل زندگی کنی ولی مطالبه ی خرجی هم تنها در صورت تبعیت از پدر معنا دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل شکایت است و اصلا توصیه نمی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
به اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما به سنی رسیدید که میتوانید مستقل زندگی کنید و با هرکس دوست دارید زندگی کنید فقط اگر با آقایی هم خانه شوید برای پدرتان قابل شکایت و پیگیری هست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام همخانه شدن غیر قانونیست
میتوتنید عقد موقت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر محترم سایت داراه باید بررسی کامل و دقیق صورت گیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بیرون از خانه زندگی کردن شما مانند این است که در جنگل تنها رها شده باشید لذا پدر ملزم به تامین نفقه شماست و قانوناً اجبار خواهد شد که مسکن و پناهگاه و هزینه‌های زندگی را برای شما فراهم آورد می‌توانید علیه ایشان شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال هر دختری برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارد.
اگر بدون رابطه محرمیت با فردی زیر یک سقف زندگی نمائید پدر شما علیه هر دو شما می‌تواند شکایت کیفری با موضوع رابطه نامشروع را مطرح نماید.
با این وجود مستقل زندگی کردن شما از لحاظ قانونی هیچ مشکلی ندارد.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. میتوانید مستقل شوید ولی این در صورتی است که شرایط تهیه منزل داشته باشید. هم خانه شدن با یک مرد نامحرم غیرقانونی و قابل تعقیب است.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
بهتر است همخانه نشوید چون در این صورت پدرتان علیه شما میتواند شکایت کند.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
با مرد نامحرم همخانه شدن جرم است .
موفق باشید.