مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه قاضی بدوی و رای ابرام به اشتباه دیوان

باسلام وعرض ادب خدمت وکلامتخصص دادراه. اینجانب بعد ازرای بدوی به بطلان قرارداد به علت رهن بانک ملک خریداری شده توسط بنده وبابت قسمتی ازثمن معامله منافع زمینی به مبلغ تعیین شده بابت خرید ملک طرف مقابل دادم وبعد از ذکر موعد محضرازوکالت سرباز زده وباطرح شکایت که نماینده بانک با سفارشی که شده بودعدم تنفیض وحق وگذاری نداشته رامطرح کردن وبابت زمین که بابت بخشی ازثمن ادعا وقفیت کردن درنهایت به دیوان فرجام خواهی کردم دیوان رای رانقض وبرای تحقیقات بیشترواینکه ازبنده سوال شود پول بانک اگرحاضربه پرادخت باشم وشهودازاطلاع داشتن طرف برامنافع واگذارشدکه وقفی بود واستعلام ازاوقاف متاسفانه با3موردنقص دیوان شعبه بدوی دوباره بدون سوال ازبنده بابت حاضرم فک رهن کنم واستعلام اشتباه از اوقاف وشهودبرااطلاع ازوقفیت دوباره رای اول خودراصادره کرده وبافرجام خواهی دوباره همان شعبه بدون توجه به عدم انجام دستورات نقض خود دیوان همان شعبه رای را ابرام کردند. باتشکرممنونم راهنمای کنیدچی کار میتونم بکنم ماده 477 یا موارد دیگر

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

دادخواست الزام به فک رهن به طرفیت فروشنده بده بعد که قطعی شد و اجرا شد اون وقت برو سر وقت الزام به تنظیم سند رسمی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارایه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است