مشاوره حقوقی رایگان - ابرام رای طلاق

با سلام خدمت وکلای محترم رای بدوی و تجدید نظر طلاق به نفع اینجانب (زوجه) اومده رای دیوان عالی بدین شکل میباشد معنی آن یعنی چه؟
دادنامه فرجام خواسته من حیث المجموع عاری از ایراد تلقی و ابرام میگردد
آیا رای به نفع اینجانب میباشد؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بله رای به نفع شما صادر شده است حکم قطعی و قابلیت ثبت طلاق را دارد

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام گواهی عدم امکان سازش برای شما صادرشده بله به نفع شما میباشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حکم نهایی طلاق شما صادر شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود باید دادنامه های مربوطه به نظر برسد
اگر آرا تجدیدنظر به نفع شما بوده این رای فرجام خواهی صادره از دیوان نیز به نفع شماست