مشاوره حقوقی رایگان - ابرام رای

سلام حدود دو ماه هست که پرونده طلاق بنده با همسرم به شکایت زوجه به دیوان عالی کشور رفته و در خلاصه پرونده رای ابرام شده است یعنی چی؟ و چرا ابلاغیه از مورخ 7/7 ارسال نشده و هنوز پرونده باز میباشد. باتشکر .

پاسخ ها :

مریم روحی

سرکار خانم مریم روحی :

درود ابرام یعنی تایید رأی قبلی. پرونده در مرحله تایپ رأی می‌باشد و احتمالا تا آخر ماه ابلاغیه داشته باشید