مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از ناحیه زوجه و سوالات متداول

با سلام
در چه صورت میتوان تمامی هزینه ها و زمین و خرج و طلا و مال و زندگی که زوجه برده را باز گرداند؟
زوجه درخواست طلاق بدون مهریه داده از ناحیه عسر و حرج در دادگاه بدوی رای به نفع او آمده که به علت اینکه مهریه کلان بوده و زوجه بخشیده احتمال عسر و حرج بوده ولی در دادگاه تجدید نظر رای به نفع من آمده و زوجه را محکوم کرده بود عسر و حرجی از جانب زوج نبوده و اگر هم بوده از جانب زوجه بوده زیرا او دانشجو بوده و هفته ای یک بار یا دو هفته یک بار همسر خود را ملاقات کرده و الان به درخواست زوجه رفته دیوان عالی .
1/حال سوال این است احتمال ابرام رای وجود داشته چون هیچ گونه مدرکی بر علیه من نداشته و به دروغ وانمود به عسر وحرج کرده
2/و اگه رای به نفع من (زوج ) بیاد و برای بار بعدی زوجه بعد مدتی درخواست طلاق بده و بگوید که نسبت به شوهر خود کراهت دارد و نمیتواند با او زندگی کند میتوان گفت که تمام هزینه هایی که کردم زمین و طلا و.... رو به من (زوج) بازگرداند و من رو راضی کنه که طلاق بدم آیا این امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهار نظر حقوقی نیاز به اخذ جزییات است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیاز به توضیحات بیشتر دارد
در صورت تمایل درخواست مشاوره نمایید