مشاوره حقوقی رایگان - رای دیوان

سلام بنده رای دادگاه بدوی و تجدید نظر را که موافق با طلاق هست گرفتم و این متن رای برای دیوان هست لطفا راهنمایی کنید . فرجام خواهی فرجام خواه و ضائم ان هیچ گونه مدرک و دلیلی موجهی ک برابرمقررات موجبات ایرادخدشه اساسی ونقض دادنامه فرجام خواسته را درپی داشته باشد ارائه ننموده رای صادر شده از دادگاه تجدید نظر از نظر شکلی رعایت اصول دادرسی حیث مبانی و استدلال و استنباط قضایی عاری از ایراد و اشکال اساسی و موجب نقض صدور یافته است لذا فرجام خواهی غیر معموله و غیر موجه تشخیص داده و با استناد بند الف ماده 368 و370 و396 ایین دادرسی و امور مدنی نقض دادنامه فرجام خواسته رسیدگی پرونده به دادگاه محترم رای صادرکننده اعاده می نماید. برداشت رای چی هست اینجا در اخر نقض کرده و فرجام خواهی هم رد شده . در وضعیت پرونده ابرام رای مورد اعتراض درج شده . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

رای دیوان عالی کشور در طلاق ابرام رای رای دیوان عالی کشور طلاق