مشاوره حقوقی رایگان - ارتداد

سلام، اگر کسی بخواد (بنا به دلایل) از شیعه به سنی تغییر مذهب بدهد، آیا از لحاظ قانونی مرتد است ومجازات شامل او میشود؟.چنین چیزی اصلا از لحاظ قانونی امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر در قانون جرمی در نظر گرفته نشده است و قابل مجازات نیست.
ولی از نظر اخلاقی و شرعی بهتر است قبل از اقدام به چنین کاری بهتر است شخص تحقیق کنه و با علمای هر دو مذهب مشورت کنه ببینه کدام بهتر است و بعد از اینکه تحقیقاتش تمام شد تصمیم بگیرد.
اگر براساس احساسات تصمیم بگیرید قطعاً در آینده پشیمان خواهید شد.