مشاوره حقوقی رایگان - کشاورزی

سلام پدر مادرم زاینده روستا بودن سال 1346 پدرم وسال 1378 مادرم فوت شدن آن موقع پدرم فوت کردن برادرم 11 سال سن ما 4 خواهر کودک بودم وقتی 18 ساله میشه سال51 تا به حال زمین دست برادرم هست وهمیشه از دادن سهم ما امتناع کردن ومی گوید زمین مال من است ورفتم شکایت الان ثبت اسناد سند تک برگ دارد در حالی که حصر وراثت نشده چگونه میشه که زمین پدری به یک نفر تعلق بگیره حالا ما باید چه کار کنیم راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

دعوی شما تخصصی است و باید مدارک رویت گردد جهت ابطال سند رسمی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما برای مطالبه سهم الارث خود نیازی به رضایت برادر ندارید می‌توانید شکایت کنید و یا وکیل بگیرید سهم ارث خود را مطالبه کنید و این چندین سال را نیز از برادر خود اجاره دریافت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید
ابتدا باید مالکیت پدرتان نسبت به اراضی مشخص گردد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا باید اصل مالکیت اثبات و سپس دیگر امورات لازم انجام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به استناد دلایل موجود علیه برادرتان طرح دعوی تقسیم ماترک نمایید اما قبل از آن بهتر است از طریق دادراه با وکیل متخصص مشورت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده نیازمند بررسی دقیق‌تر اسناد و مدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و بررسی جزئیات می‌باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم بدوا ضرورت دارت مالکیت پر شما اثبات کرد و سپس بقیه مراحل موضوعات حقوقی ملکی بسیار تخصصی و حساس می‌باشند