مشاوره حقوقی رایگان - دختر باکره

سلام یه سوال داشتم اگر با دختری دوست باشید بدون صیغه و رابطه داشته باشید (با رضایت هردو طرف) و پرده بکارت آن در اثر دخول از بین بره با رضایت خود طرف آیا بعد از رابطه میتواند مثلا پشیمان شود یا دلایل دیگر اقدام به شکایت یا به زنا کاری انجام دهد
و این شرایط در صیغه موقت چطور است یعنی کسی که باکره هست را صیغه و بکارت را از بین ببری ؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله می تواند مدعی اجبار و اکراه شود که باید ثابت شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مطابق اظهارات شما باشدفقط از نظر رابطه هر دو مجازات خواهید شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر با رضایت بوده هردو به مجازات رابطه نامشروع محکوم میشوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صیغه شده باشد مشکلی پیش نمیاد.
طبق قانون اگر مشخص شود بکارت با رضایت دختر از بین رفته و دختر به سن قانونی رسیده باشد نمی تواند مدعی حقی باشد.
ولی اگر در دادگاه زنا با رابطه نامشروع ثابت شود هر دو به مجازات زنا یا رابطه نامشروع محکوم خواهند شد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درصورت رضایت هر دو طرف خیر
در خصوص سوال دوم مبهم طرح کرده اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان اقامه شکوائیه توسط دختر وجود خواهد داشت
ولی امکان دفاع توسط پسر وجود خواهد داشت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

زنای مطاوعی (با رضایت) صورت گرفته و البته زوج ملزم به پرداخت ارش البکارهو پرداخت اجرت المثل مهریه دختر با توجه به هم سن و سال‌های خود در اقوامش است. که در فرض کم حدود 313 سکه طلا که به نرخ امروز حدوداً 3 میلیارد تومان می‌شود

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
بله دختر میتواند شکایت رابطه نامشروع نماید و همچنین میتواند مطالبه ارش البکاره و مهر المثل نماید‌.