مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه کالای خرید اینترنتی

سلام
من 5 اسفند ماه از پیجی در اینستاگرام اقدام به خرید لباسی کردم که گفته ایشون قرار بود یک هفته بعد ثبت ارسال بشود
مبلغ یک میلیون و دویست
الان سه هفته از اون موقع گذشته و من طی این مدت هر موقع که بهشون پیام میدادم که کد من بین کد های ارسالی نیست ایشون میگفتن فردا هم کلی کد میگذاریم فردا چک کنید
آخرین بار بهم گفتن 25 اسفند آخرین
ارسالمون هست و مطمئن باشید قبل
عید به دستتون میرسه
من تا 25 صبر کردم اون روز هر چه قدر بهشون پیام دادم چک نکردند و 26 ام اسفند ماه
کدهارو گذاشتن که باز هم اسمم بینشون نبود و بهشون که گفتم دیدم
بلاکم کردند ولی بعد از بلاکی خارجم کردند
دقیقا همان روز من یک پستی تو اکسپلورم دیدم که کارای ایشون رو تبلیغ میکرد و اعلام نارضایتی و کلاهبرداری از ایشون زیاد بود . من نگران شدم و
به دایرکتشون رفتم و شرایط خودم رو گفتم و تجربه ی خریدار ها رو پرسیدم
همشون علت ناراضی بودنشون رو اعلام
کردن و گفتن کلاهبردارن
حتی یکیشون میگفت سه ماه بعد ثبت
اون هم بعد شکایت لباسشون رو فرستادن؛لباسی فرستادن که کاش نمیفرستادن
طوری که به درد دستمال آشپزخونه شدن هم نمیخوره.
ولی یکی گفت الان دم عیدی شلوغه
من چند باری ازشون خرید کردم و بسیار راضی بودم
بلافاصله بعد صحبت با این شخص
بودکه دیدم فروشنده به من پیام داده
با این مضمون که پیغام به فالوور های
من میدهی؟؟؟معلومه هدفت چیه؟
و من با اطمینان گفتم که پرسشم ازشون به منظور رفع نگرانیم بود
ولی ایشون بلافاصله مجدد من رو بلاک کردند
و بعدمدتی همون شخصی که اعلام
رضایت کرده بود و شک من به ایشون هست
که پیامم رو بهش فرستاده اومدن دایرکت و گفتن استوری تو رو گذاشتن که به فالوور هاشون پیام دادی
تو بهش تهمت زدی
باید ازش حلالیت بطلبی
حق الناس به گردنت هست
اگه پیجش کلاهبرداری بود که جوابت رو
نمیداد
من این استوری فروشنده رو ندیدم ولی
خب کار اشتباهی نکرده بودم که ایشون بخوان من رو استوری کنند
من میخوام ازشون شکایت کنم به
خاطر بدقولی شون و تاخیر در ارسال و بی مسئولیتی
میتونم تو شکایت مطالبه وجه بخواهم؟
چون اکثرا میگفتن کارایی که ایشون
میفرستن حتی داغون تر از آشغاله
اما میترسم
برا همین نمیخوام شکایت کنم برای الزام به ایفای تعهد
استوری ای که از من گذاشته به ضررم تموم نشود؟
همه مدارک اثبات رو هم دارم
ازرسید و شماره کارت و موبایل و اسکرین چت ها تا اسکرین بلاکی و هاید کردنم از استوری هاشون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کالا برای شما ارسال نشده باشد تحت شرایطی می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست مطالبه خسارت با مستندات بدهین