مشاوره حقوقی رایگان - مدارک ازدواج با اتباع خارجی

سلام و عرض ادب

برای عقد محضری (پسر اتباع، دختر ایرانی) چه مدارکی لازم است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به ارگان مربوطه مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق فرمانداری موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به فرمانداری مراجعه کنید خیلی مدرک لازم دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد می‌شود که از طریق فرمانداری اقدام نمائید.

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

با سلام مدارک خاصی نیاز نیست به جز مدارک سجلی دو طرف و اگر دختر باکره می‌باشد اجازه پدر را می‌خواهد اما اگر پسر مسلمان نباشند آن وقت شکل به وجود می‌آید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه اخیرا دستوراتی مبنی بر اجازه اقامت اتباع خارجه در ایران صادر شده است سر باید نسبت به تودیع مبلغ 100 میلیون تومان به شکل اقساط در یکی از بانک‌ها اقدام نماید تا برگ اقامت ایشان صادر گردد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

مدارک خاصی نیاز نیست به جز مدارک سجلی دو طرف و اگر دختر باکره می‌باشد اجازه پدر را می‌خواهد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام شرط لازم برای ثبت واقعه ازدواج زن ایرانی با غیر ایرانی اخذ مجوز از استانداری وامور اتباع است وباید خانم باارائه مدارک لازم وعکس طرفین ونیز امضای تعهدنامه ی در این خصوص اقدام به اخذ مجوز نماید در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید