مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رفت و آمد جاده

زمینی خریداری نمودم و از طریق بنیاد مجوز ساخت مسکونی گرفتم. متأسفانه از راهی که رفت و آمد میکردم آقایی اومد جلوم و گرفت و نمیگذارد من روی زمینم بروم این درحالی است که جاده هم در آنجا تعریف شده چه کار باید بکنم به زمینم بروم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا درخواست تامین دلیل کنید تا کارشناسی شویم سپس بر اساس آن دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست اثبات مالکیت با مستندات بدهین

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

ممانعت از حق از ایشان شکایت کنید اسناد و مدارکش را رو می کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ابتدا باید اثبات شود شما حف ارتفاع دارید یا خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام درخواست کارشناسی نمایید تامین دلیل انجام دهید اگر حق با شما باشد می‌توانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه ممانعت از حق را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید تحت عنوان مزاحمت و ممانعت از حق طرح شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال اگر افاقه نکرد طرح دعوا گردد
تامین دلیل نیز ممکن است
با کلانتری نیز تماس گرفته مراتب صورتجلسه شود
انگاه‌طرح شکایت نمایید.