مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از عبور و مرور

سلام پدرم زمینی ب مساحت 194 متر با دو راه از پشت زمین و جلوی زمین داشته 100متر ب برادرم و 94 متر آن راه به من فروخته برادرم راه عبور از پشت زمین به کوچه داشته و بنا ب دلایلی ک اهالی کوچه گفتن راه شخصی است. را ه اورا بسته اند ولی راه شخصی نبود و حدود 12 سال با اذن و اجازه ما از ملک ما ک 94 متر بود رفت و آمد داشته الان برحسب مشکلاتی ما این اذن و اجازه رو میتونیم ازش بگیریم ک رفت و آمدی از ملک ما نداشته باشه...ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

بله. ولی باید بررسی شود اجازه شما چگونه بوده

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

اگر صرفاً اذن بوده امکان پس گرفتن آن وجود دارد ولی اگر ایشان حق عبور و مرور داشته باشند خیر.