مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

کسی از من شکایت کرده ورود به عنف کردم در صورتی که درب آیفون را زدم و طرف در را باز کرده و وارد حیاط شدم آیا ورود به عنف است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر مطابق اظهارات این ورود به عنف نمی‌باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا ورود به اون باید به اکراه و اجبار باشد نه به این صورت

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،اینکه آیفون را زدید و صاحبخانه درب را بازکرد،درظاهر ورود به عنف محسوب نمیشود،ولیکن فرضا در موقعیت دیگری نظیر اینکه فردبا دادوبیداد وحمله وبطور خصمانه وارد حیاط شود،صرف نظرازاینکه صاحبخانه درب را بازکرده باشد،دراین حالت ادعای ورود به عنف قوت میگیرد ،

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر عنف در لغت به معنای زور و خشونت است. به همین جهت ورود به عنف، یعنی فردی بدون اجازه شخصی دیگر و با اجبار، تهدید، خشونت، استفاده از سلاح و … وارد منزل یا محل سکونت وی شود. مواردی مانند شکستن درب یا قفل، شکستن پنجره‌ها، خراب کردن دیوار و یا استفاده از نردبان از جمله مصادیق ورود به عنف باشد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
کسی که از شما شکایت کرده موظف است با ارائه دلیل ادعای خود را اثبات کند.
ورود با اذن صاحب خانه ورود به عنف محسوب نمی شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع ورود شما و اینکه آیا ایشان به اشتباه در را برای کس دیگری باز کرده و شما وارد شده‌اید یا صرفاً به قصد ورود شما باز کرده است لذا عنصر مادی جرم می‌بایست محرز شود