مشاوره حقوقی رایگان - عقد موقت ایرانی و افغانی بدون اذن پدر

سلام وقت شما بخیر
من دختری 27 ساله افغان هستم و عاشق یک مرد ایرانی شدم و ایشون اومدن خاستگاری ولی پدرم اجازه نداد که با ایشون ازدواج کنم
ما با هم رابطه ی داشتیم و دخول هم داشتیم و پرده برداشته شده
آیا برای گرفتن عقد موقت اجازه ی پدر نیازه؟
اگر نیست آیا بعد از عقد موقت بخوایم عقد دائم داشته باشیم مشکلی پیش نمیاد برامون؟
برای گرفتن شناسنامه ایرانی و پاسپورت با صیغه نامه میشه اقدام کنیم یا باید عقد دائم داشته باشیم؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ازدواج شما مطابق قوانین شخصیه مملکتی خودتان می‌باشد لذا به لحاظ ازاله پرده‌ای بکارت نیز مطابق قوانین شخصیه افغانستان عمل می‌شود البته مجازات تعزیری به قوت خود باقیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
برای ‌نکاح دختر باکره ، اذن ولی قهری لازم است
بله

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست صدور حکم به ازدواج بدهید به دادگاه خانواده تا با حکم دادگاه عقد دایمتان جاری شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در خصوص احوال شخصیه معمولاً بر اساس قانون کشور خودتان عمل می‌شود اما در خصوص رابطه نامشروع و یا زنا باید دید در صورت اثبات گاه چه تصمیمی می‌گیرد ضمناً ازدواج دختر باکره با اذن پدر امکان‌پذیر است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در خصوص احوال شخصیه بر طبق قانون کشور خودتان است

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

نکاح جزو احوال شخصیه و تابع قوانین کشور خودتان هست

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

نیاز به اجازه پدر هس،میتوانید از دادگاه اجازه پدر رابخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اجازه پدر لازم است.
از نظر شرعی لازم نیست