مشاوره حقوقی رایگان - شرایط وکالت بعد از فوت

سلام ... حدود 12 سال پیش پدرم ماشینی رافروخت.. که تا کنون اقدام به تعویض پلاک نکرده و در هنگام معامله با همدستی ماشین را به کمتر از نصف قیمت خریدند و برای امضای نهایی وبنچاق نامه هم نیامدند و کلا ماشین ناپدید شد.. پدرم متاسفانه برحمت خدا رفته.. خلاصه با یک جریمه متوجه مگان ماشین شدیم. ما الان باید چکار کنیم.. آیا میتوان معامله را فسخ کرد و شرایط آن چیست و آیا انجام آن نیاز به وکیل دارد؟ پیشاپیش ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلا
م می‌بایست ابتدا قرارداد مورد بررسی قرار بگیرد
می‌توان از خیار غبن استفاده نمود امکان فک پلاک یا فسخ نیز وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مفاد قراردادها و توافقات حاصله حائز اهمیت است
اخذ وکیل راه گشاست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دلیل بر فسخ معامله وجود ندارد شما به عنوان ورثه ملزم به فک پلاک برای مالک خودرو هستید مگر دلیل یا ادله‌ای که کاشف از مالکیت شما داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما نمی‌توانید معامله را فسخ کنید درخواست فک پلاک دهید توصیه می‌شود در صورت امکان وکیل بگیرید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سوال شما نیاز به توضیح و بررسی دارد.دررصورت تمایل وقت مشاوره بگیرید