مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو متوفی

سلام و وقت بخیر
سال 88 پدر بنده فوت کردن و ماشین بنام ایشون بود و ما به صورت ورثه ای ماشین رو فروختیم و یکسال مهلت تعویض پلاک داده بودیم اما این ماشین با همین پلاک 5 دست چرخید و الان حدود 12 سال پلاک که به اسم پدرم هست عوض نشده ، میخواستم بدونم اونیکه داره با پلاک پدرم میچرخه تخلفی انجام بده یا هر مشکلی به وجود بیاد، آیا میتونه برای ما هم که ورثه هستیم مشکل ایجاد کنه ؟ ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید. سپاسگزارم

پاسخ ها :

مرضيه  بادسار

مرضيه بادسار :

سلام بله جهت تعویض پلاک واطلاع به ایشان اظهار نامه بفرستید تا جهت انتقال پلاک اقدام کنه