مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام پلاک خودرو متوفی به فرزند

سلام. کلا بعد از فوت پدر پلاک خودرو متوفی به فرزندش قابل انتقال است یا نه؟ (در جایی خوندم تا 2 ماه ولی شهرک آزمایش میگه قابل تغییر نام نیست به کل). ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به موافقت سایر وراث دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر چون پلاک به اسم پدر شما بوده و ملی تلقی می گردد پلاک به شما منتقل نخواهد شد و پلاک جدید اخذ نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

خیر باید پلاک جدید بگیرید و قابل انتقال نیست

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
پلاک جدید بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا درخواست انحصار وراثت نمایید و سپس باید از همه وراث وکالت بگیرید و تعویض پلاک انجام بدهید