مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پلاک خودرو

سلام من مادرم فوت شدن و ماشین هنوز به اسمشونه انحصار وراثت انجام شده میخواستم بدونم پلاک رو میتونیم به نام یکی از وراث بزنیم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که پلاک به نام ایشان می باشد اما برای انتقال می‌توانید با رضایت سایر وراث این اقدام را انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید تخفیف بیمه خودرو را به نام بمب از وراث انتقال دهید که در این صورت باید همه وراث رضایت داشته باشند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا مالیات بر ارث خودرو را پرداخت نمایید و سپس تمام ورثه به یکی از ورثه وکالت بدهند

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام با رضایت و وکالت از تمامی وراث

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است منع قانونی ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت رضایت تمامی وراث مانعی ندارد